privet HuminoMineral Pellets 1 kg

Hochwertige, bioverfügbare Nährstoffquelle für Tiere | Mikromineralien auf Basis des bewährten MicroMineral zusätzlich mit HuminoMin®-Komplex

€ 28,95*

Inhoud: 1 Kilogramm

Beschikbaar over 1 dag, levertijd 3-4 Wochen

Größe
Stk
Productnummer: 1955
EAN: 4040056019553
Gewicht: 1.107 kg
Productinformatie "privet HuminoMineral Pellets 1 kg"

privet HuminoMineral Pellets

priVet Farming

Terug naar de natuur - priVet Farming

Het houden van boerderijdieren in particuliere handen wordt door steeds meer natuurliefhebbers beoefend. Naast de transparantie van de kwaliteit van het voedsel voor zelfvoorziening, gaat het hen vooral om het genieten van de dieren en het van dichtbij kunnen meemaken hoe de runderen, varkens, kippen, alpaca's of schapen opgroeien.

Deze vorm van landbouw - als nevenactiviteit of hobby - wordt vaak door het hele gezin beoefend. Bij priVet Farming is het streven om de dieren diervriendelijk te houden vanzelfsprekend. Daarbij horen diervriendelijke huisvesting, voeding, verzorging en hygiëne.

De productlijnen van priVet Farming en cdVet staan voor hoogwaardige, puur natuurlijke voeder- en verzorgingsproducten uit de natuur, evenals producten voor insectenwering en stalhygiëne.

Als klant van priVet Farming waardeer je de natuurlijkheid en kwaliteit van alle ingrediënten voor de verzorging van je eigen dieren. De producten van cdVet voldoen aan deze eisen en zijn - met het merk priVet Farming - afgestemd op uw behoeften.

Uw cdVet Team

Hersteller Webseite